fbpx

Onze nieuwe aanwinst…de ballenbakcaravan! Deze ballenbakcaravan kun je huren: onze ballenbak op wielen wordt op jouw eigen locatie geplaatst. Deze ballenbakcaravan kan gebruikt worden tijdens een festival, bedrijfsborrel, proostmoment, verjaardag, kinderfeestje maar ook jubileum. De caravan dient voor minimaal 2 uur gehuurd te worden. De ballenbak op wielen geeft een unieke beleving en is NIET weersafhankelijk. Dat maakt het juist zo leuk! Kijk voor een sfeerimpressie hier.

Ballenbak op wielen

“Je hebt er geen kind aan”. Dat is precies de reactie die wij willen horen als er gebruik wordt gemaakt van de ballenbakcaravan. De ballenbak op wielen is leuk voor kinderfeestjes en evenementen waarbij kinderen aanwezig zijn. De ballenbakcaravan is geschikt voor 8 personen tegelijkertijd. De kinderen mogen maximaal 12 jaar zijn. Het is van belang dat er altijd een toezichthouder aanwezig is. Kijk voor foto’s ook eens op onze Facebookpagina.

Op zoek naar andere leuke activiteiten voor kinderen? Kijk eens rond op onze website.

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in Uden, Berghem, Oss, Mill, Boekel, Heesch, Venray, Odiliapeel, Nijmegen of op een andere plek in Nederland? Vraag je offerte aan en wij rijden naar je toe! Meer inspiratie nodig? Lees deze blog eens.

Praktische zaken

Bij het plaatsen van de caravan wordt uitgegaan van een gras ondergrond. De caravan is ca. 2 x 2 x 2 meter en heeft om de caravan nog een ruimte nodig van minimaal 1,8 meter. De opening dient NIET aan de straatkant geplaatst te worden. Verder moet het raam altijd open blijven in verband met veiligheid.

Mail ons voor meer informatie.