fbpx

De mobiele sportschool – Workout on Wheels

, , , ,
workout on wheels

De mobiele sportschool, oftewel Workout on Wheels transformeert na het uitklappen tot een volwaardige outdoor gym. Alle benodigde trainingsfaciliteiten en materialen voor een lekkere workout zijn aanwezig. Denk hierbij aan power racks, barbells, bumerplates, dumbells, kettlebels, roeitrainer, een airbike en nog veel meer.

WOW op jouw festival of evenement?
Ben je op zoek naar een extra ‘WOW’-factor voor jouw festivalterrein of camping? Workout on Wheels zorgt niet alleen voor vermaak, maar levert een unieke sportieve en sfeer verhogende beleving voor bezoekers van jouw festival. Voor alle hedendaagse sportievelingen is het belangrijk om er fit en gezond bij te lopen, ook op een festival of evenement. Een snelle workout om de kater uit te zweten of je spieren een boost geven met een sessie krachttraining, dat is toch een perfecte toevoeging aan jouw festival of evenement? Daarna kun je met een goed gevoel het festival voortzetten. Wij maken sporten laagdrempelig en leuk door het enthousiasme en de humor van onze entert(r)ainers, waarbij men uiteraard ook terecht kan voor vragen en advies. Voor ieder wat wils, want ons aanbod bestaat uit zowel vrij sporten als groepslessen (zoals bootcamp en crossfit). Daarnaast hebben we leuke challenges die een speelse onderlinge competitie en extra uitdaging teweeg brengen!

mobiele sportschool

Waar?

De sportschool is mobiel dus kan naar iedere gewenste locatie worden toegereden. Of jouw event of gelegenheid voor de mobiele sportschool in Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Limburg, Zuid-Holland of Noord-Holland is, maakt ons niet uit.

Heb je liever een passief teamuitje? Misschien is dit dan meer iets voor jullie. Nog meer sportieve activiteiten? Kijk ook eens hier. 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

24 september 2020