fbpx

Veelgestelde vragen

 

Hoe wordt mijn groepsuitje samengesteld?

Je kan contact met ons opnemen via ons contactformulier, ons e-mailadres of telefonisch. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 – 20.00. Om jouw ideale groepsuitje vast te stellen zul je van ons een formulier ontvangen waarbij je al je voorkeuren en wensen aan kan geven. Op basis hiervan zullen wij samen met jou kijken naar een bijpassend aanbod.

Wat wordt er door DayOff Events geregeld en wat moet ik zelf regelen?

We kunnen jou het totaalplaatje aanbieden, waarbij alles wordt geregeld van A tot Z. Denk hierbij aan alles wat je nodig hebt; vervoer, hapjes/drankjes, dagactiviteit, diner, avondactiviteit en vervoer terug naar de door jouw gekozen locatie. Zodra je het contactformulier hebt ingevuld, gaan we samen kijken naar jouw voorkeuren en wensen.

Wordt er ook rekening gehouden met verschillende leeftijden met het aanbieden van een uitje?

Bij het doorgeven van je voorkeuren en wensen is er ook ruimte ook de leeftijden van het gezelschap door te geven. Hierdoor kunnen wij een passend aanbod doen. Mochten er verder nog speciale zaken zijn die wij dienen te weten, kun je die tevens in het opmerkingenveld toevoegen.

Kan ik ook een groepsuitje boeken waarbij ik zelf zorg voor het vervoer?

Het is altijd mogelijk om op eigen vervoer naar de locatie te komen. DayOff Events biedt het regelen van vervoer juist aan als extra service, zodat je met het gezelschap optimaal kan genieten zonder zaken zelf te hoeven regelen.

Waarom staat er geen prijslijst op de website?

Alle groepsuitjes worden op maat gemaakt op basis van de voorkeuren en wensen die jij aangeeft. Geen een groepsuitje is dus hetzelfde, waardoor het onmogelijk is een prijslijst te weergeven.

Wat te doen bij slecht weer?

Groepsuitjes bij DayOff events gaan in principe altijd door. We zijn immers niet van suiker en vaak is het maar een kleine bui. Natuurlijk houden we er wel rekening mee dat het programma wat wordt aangepast bij een buitenactiviteit. Mocht er een aantal dagen van te voren heel slecht weer worden voorspeld, kunnen we altijd in goed overleg schuiven met de datum of een alternatief bedenken.

Wat zijn de betaalmethoden?

Je kan het bedrag handmatig overmaken onder vermelding van je factuurnummer en klantnummer. Ook is het bij ons mogelijk om met iDeal of PayPal te betalen.

Kan ik ook pinnen op locatie?

Helaas is dit niet mogelijk. Je dient het volledige bedrag vantevoren te hebben voldaan. Lees hiervoor de algemene voorwaarden.

Is het mogelijk dat er een fotograaf meegaat om de dag vast te leggen?

Bij sommige uitjes worden er al foto’s en/of filmpjes gemaakt. Daarnaast is het fotograferen van de dag een mogelijkheid die DayOff Events aanbied. Dit kun je aangeven in het contactformulier of later in het formulier met je voorkeuren en wensen. Wij hebben verschillende fotografen die er graag voor zorgen dat jij ook op alle foto’s staat!