fbpx
Kraak de kluis - Breda

Kraak de Kluis is een citygame. Door het oplossen van cryptische vraagstukken door de straten van Breda, wordt je cijfer voor cijfer dichterbij de code gebracht. Echter: de klok blijft doortikken! Denk je dat het jullie lukt om binnen 120 minuten de code van de kluis te kraken? Ga de uitdaging aan en laat de ware boef in je naar boven komen.

De activiteit kost €26,50 per persoon en is in Breda. De citygame duurt 2,5 uur en je hebt teams van maximaal 6 personen per team. Kan jij samen met je collega’s, vrienden of gezin dit spel tot een goed einde brengen?

Weet jij samen met je collega’s, vrienden of gezin dit bloedstollende spel tot een goed einde te brengen? Zoek naar hints en versopte raadsels in de Bredase straten. Ieder antwoord brengt je dichterbij de cijfercode en dus de gekraakte kluis. Samenwerking is cruciaal. Het spel staat in het teken van teambuilding, creatief denken en vooral ook plezier maken. Je speelt dit spel bij grotere groepen in kleine teams tegen elkaar óf met elkaar in een kleinere groep. Kortom, trek erop uit, daag je collega’s en vrienden uit en KRAAK DE KLUIS.

Wat is inbegrepen:

  • Interactieve citygame; goed voor teambuilding, maar ook voor het ontdekken van Breda. Ook te spelen vanaf 2 personen
  • Een prijs voor het winnende team

Andere activiteiten in Breda? Ander soort game in de stad? Voor een interactieve, maar rustigere setting, kijk eens bij onze casino mogelijkheden.

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

23 september 2020