fbpx

Op zondag 13 augustus 2017 was de eerste editie van ‘Bietje drijven, bietje dansen’. Een evenement wat is ontstaan op Hemelrijk in het Brabantse Volkel. Inmiddels heeft het al 3 zondagen plaatsgevonden.

Waarom op zondag?

Het evenement is bedoeld om bij te komen van je weekend. Het ‘laidback’ vakantiegevoel, het gevoel dat je wel iets wil doen, maar niet te actief. Denk aan een zomerse dag op het water. Opblaasartikelen, cocktails, diverse foodtrucks, live dj’s die moombahton en zomerse hitjes draaien en diverse spellen. De doelgroep is zeer uiteenlopend. Het is geschikt voor iedereen van jong tot oud en maakt het daarom ook zo leuk.

Andere locatie dan vorig jaar

Helaas dienen wij mede te delen dat dit jaar niet meer plaatsvindt op Hemelrijk. Maaaaar.. we zijn druk bezig geweest en hebben dan ook een nieuwe locatie gevonden. Niet als evenement dit jaar, maar wij zijn de uitverkorene om vanaf zondag 14 juli tot en met zondag 18 augustus onderdeel te zijn van het animatieprogramma van Vakantiepark de Bergen in Wanroij. Volg de nieuwtjes ook op Facebook.

We blijven dus in Brabant. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten.