fbpx

De Karaoke caravan – Mobiele karaoke bar

, ,
Karaoke caravan

De karaoke caravan: Van buiten is het een doodgewone caravan, maar binnen is het één groot feest. Sjaak en Joop draaien in de tot bruine kroeg omgebouwde Karaokecaravan jouw favoriete hits en jij hoeft vanaf je barkruk maar één ding te doen: ongegeneerd hard meezingen!

“Van het concert des leven krijgt niemand een program”, aldus een van de tegelwijsheden in de kroeg. De karaokehits vraag je daarentegen ter plekke aan. Je hoeft alleen nog de tekst op een van de twee LCD-schermen te volgen en de microfoon te bemachtigen. Vergeet ook niet naar buiten te kijken, want waar de Feestcaravan ook staat: jij bent altijd midden op de Amsterdamse gracht.

Zingen zonder zorgen
Sindsdien rijdt de caravan van feestje naar feestje, van bruiloft tot bedrijfsevenement. Het geheim achter het succes? “Acht vierkante meter caravan biedt precies genoeg bescherming aan feestgangers die stiekem wel willen zingen, maar niet af willen gaan bij hun collega’s,” legt Joep, alias ome Joop, uit. En uiteraard zijn de DJ en de insmijter zelf van onschatbare waarde. “Naast ons oerinstinct om muzikale feestjes te bouwen, hebben we allebei ruim 15 jaar ervaring in de evenementenbranche. We kennen het klappen van de zweep, dat scheelt eventorganisatoren een hoop geregel.”

Karaoke als verbinder
Wie denkt dat karaoke alleen maar plat vermaak is voor Japanners, zal verbaasd opkijken wanneer hij hoort dat de ‘uitvinder’ van karaoke, Daisuke Inoue, in 2004 de Ig Nobelprijs voor de vrede kreeg. Hij had een nieuwe manier gevonden om mensen elkaar te laten tolereren. Een mooiere boodschap kun je je personeel niet meegeven tijdens het komende (nieuwjaars)feest.

Karaoke caravan huren

De Feestcaravan is een typische Amsterdamse bruine kroeg, maar dan op 8 vierkante meter en wielen. Met deze karaokecaravan op je (bedrijfs)evenement wordt het geheid een succes. Wil jij karaoke zingen in deze prachtige kroeg? Neem dan contact met ons op! Prijs vanaf €1695,- ex BTW voor een dagdeel.

We hebben ook een caravan omgebouwd tot escape room. Kijk ook eens hier.  Liever een activiteit met iets meer een spelelement? Kijk ook eens hier.

Wij komen met de karaoke caravan naar Noord-Brabant, Limburg, Gelderland, Utrecht, Apeldoorn, Amsterdam, Den Haag, waar de gek het maar aanvraagt!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

23 september 2020