fbpx
Tafelgoochelaar

Onze tafelgoochelaar toont zijn acts vlak voor de neus van de toeschouwer. tafelgoochelaar, binnen 1 vierkante meter. Dit geeft een maximale impact en laat toeschouwers in opperste verbazing achter. Op deze manier is er ook sprake van echte interactie. De toeschouwer wordt namelijk ook onderdeel van de act, zodat het geen saaie voorstelling wordt. Hij brengt ook een stukje humor met zijn acts mee; ieders grenzen worden uiteraard gerespecteerd. De specialiteit van onze tafelgoochelaar is mentalisme. Denk hierbij aan het programma MINDFUCK.

Tafelgoochelen is laagdrempelig. Gasten kunnen de act vanaf heel dichtbij meemaken en doordat het korte trucs zijn, staat iedereen hier wel voor open.

Deze act is onder andere leuk om te combineren met een casino avond, maar past ook prima bij ander soort (bedrijfs)evenementen. Bij bijvoorbeeld een Las Vegas avond wordt table magic en het gokken gecombineerd..

Prijs is vanaf €425,- ex BTW.

Onze tafelgoochelaar komt naar iedere locatie en kan naar o.a. Oss, Uden, Eindhoven, Maastricht, Utrecht, Apeldoorn, Nijmegen, Rotterdam, Gorinchem en Doetinchem komen.

Mentalist-tafelgoochelaar

Vaardigheden

Gepubliceerd op

23 september 2020