fbpx

Carnaval in het gezellige Brabant

Hebben jullie de carnaval overleefd? Wij wel! Wij stonden met Stef Stuntpiloot in het groot op zondag bij Jut en Jul in Bakel en op dinsdag op het plein in Kerkdriel bij carnavalsvereniging Teskesdurp. Het weer op de carnavalsdinsdag was perfect. Natuurlijk geen tropische temperaturen, maar wel een zonnetje. Met zo’n 1000 gasten werd er een mini competitie gespeeld. Van ieder team was er 1 speler die het opnam tegen de spelers van de andere teams. De beste manier om van je kater af te komen, is door samen Levensgroot Stef Stuntpiloot te spelen. In Kerkdriel hadden ze zelf een presentator geregeld, die alle gasten persoonlijk kende. Dit zorgde voor veel hilariteit. Ook veel kinderen hebben gebruik gemaakt van deze groepsactiviteit.

Levensgroot Stef Stuntpiloot op jouw event

Wil jij Stef Stuntpiloot ook huren op jouw evenement? Dat kan door een mail te sturen naar info@dayoff-events.nl. Meer informatie over het spel vind je hier. 

Andere groepsuitjes

Op zoek naar een ander groepsuitje in o.a. omgeving Brabant, Limburg, Gelderland? Kijk eens op onze website.

Zo kun je bijvoorbeeld ook een beerpong tafel huren, glowpong tafel hurencasino huren op locatie in Uden, Mill, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Oss