fbpx

Het blijft een zeer populaire tijdsbesteding van jongeren: beerpong! Ook ouderen vinden dit steeds leuker. In onder andere kroegen en voetbalclubs vinden steeds meer beerpong toernooi plaats. Tevens wordt het steeds meer bij vrienden onder elkaar georganiseerd. Maar heb jij wel eens ooit beerpong in het donker gespeeld?

Het leukste spel in het donker

Bij ons kun je een beerpong tafel huren met LED verlichting .  Je speelt dan een net iets andes pel dan normaal! Als eerste in Nederland beschikken wij over glowpong tafels, het leukste spel in het donker. Wanneer de lichten uit gaan, gaan onze lichten juist aan. En dat uiteindelijk je eigen lamp uit gaat, dat is niet erg. Je vrienden om je heen die zorgen wel voor je.

Beerpong tafel huren

Wil jij een beerpong tafel huren in Uden, Oss, Nijmegen, Eindhoven, Best, Waalre, Den Bosch of in een andere plek in Nederland? Wij leveren ze overal! Wil je ze liever zelf ophalen? Geen probleem. Een glowpong tafel is slechts 60 x 60 x 15 cm, waardoor je in een normale auto vaak al 3-4 tafels zeker mee kan nemen.

Op zoek naar een ander leuke activiteit? Kijk ook eens op de rest van onze website. Zo kun je bijvoorbeeld een casino tafel huren, een groepsuitje  boeken, of een levensgroot Stef Stuntpiloot reserveren.