12 januari 2019 Ilona Reijnen

Levensgroot Stef Stuntpiloot huren op locatie – het gezelschapsspel van dit moment

Per 1 januari beschikken wij over een Levensgroot Stef Stuntpiloot. Het welbekende gezelschapsspel is geschikt voor maximaal 4 personen tegelijkertijd. Het bestaat uit een soort kruis met vier wippen en kippenhouders. Midden in dit kruis zit normaal gesproken een batterijgedrevene aansturing voor het vliegtuig van Stef. Heb jij ons artikel al viraal zien gaan?

Spelregels

Iedere speler krijgt een drietal kippen. Het is de bedoeling om de kippen van de tegenstanders zo snel mogelijk weg te spelen. Dit gebeurd door Stef Stuntpiloot op de kip van de tegenstander te laten landen. Elke landing op een kip zorgt er namelijk voor dat deze kip afvalt. Degene die zijn kippen als langst kan houden wint.

Door middel van een wip ‘sla’ je Stef weg. Wel moet je dit natuurlijk op het juiste moment doen. Door zijn grootte zorgt Stef voor veel bekijks op een evenement, festival of open dag. Het spel is geschikt voor jong en oud en wordt verhuurd inclusief begeleiding.

Stef stuntpiloot huren?

Wil jij levensgroot stef stuntpiloot huren voor jouw festival, evenement of andere gelegenheid? Neem contact op via info@dayoff-events.nl 

Bekend van: RTL late night, Brabants dagbladQ-music, Omroep Brabant, Carnaval, Teskesdurp

Fotoalbums

Foto’s TuE 18-3-2019