fbpx

Are you ready to kick-off the festival season?

Het begint steeds lekkerder weer te worden en na een aantal opdrachten met onze Festival Attractie Stef Stuntpiloot is het nu tijd voor het grote werk. Na Klompenrock, Carnaval en de Wervingsdagen gaan we zaterdag het festivalseizoen openen op Rebirth Festival in Haaren op de Residence Camping.

Onze plannen op 19-20-21 april

Volgend weekend staan we het gehele weekend op Paaspop. Wij zijn dan ook al druk achter de schermen bezig met de voorbereidingen. Stef Stuntpiloot Levensgroot krijgt een likje verf, zodat hij er volgende week tiptop uit ziet. Daarnaast hebben we de enthousiaste crew verzameld om het spel het gehele weekend te begeleiden. We staan op het JoinUs terrein op een hele centrale plek. We zullen vanaf het begin van het festival open zijn en blijven open tot de zon ondergaat!

Tijdens het festival zullen er diverse artiesten/bekenden het spel spelen. Zo komt op vrijdag het icoon Danny Panadero langs. Wil je hier meer over weten? Hou dan onze Facebookpagina in de gaten.

Festival Attractie huren voor jouw evenement?

Voor Stef is niets te gek. Of hij nu naar Groningen vliegt, naar Friesland, Utrecht, Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, wij zoeken wel een ticket. De komende maanden stromen al aardig vol, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent! Neem contact met ons op.