fbpx

Ben jij de gelukkige die in de organisatie zit om een groepsuitje te organiseren? Wij denken graag met je mee! Naast Levensgroot Stef Stuntpiloot verhuren wij nog veel meer activiteiten om jullie een leuke dag te bezorgen! Geef je wensen aan en wij zoeken een passend groepsuitje. Al onze voorstellen worden op maat gemaakt. Alles is mogelijk en niets is te gek! Zie jij dus iets niet op de website staat wat jij wel heel graag zou willen doen? Meld het ons en wij denken met je mee!

Een voorbeeld van een complete dag

Zo hebben wij bijvoorbeeld eerder een compleet verzorgde dag voor Wico Autolak B.V. verzorgd. Zij hebben verzamelt in Made en zijn op eigen houtje hier naar toe gekomen. Hier had ik een hotel voor ze geregeld. Vanuit hier zijn zij met een Amerikaanse Schoolbus naar de eerste locatie vertrokken. In Drimmelen zijn zij eerst gaan genieten van een lunch waarnaar zij met een TukTuk de omgeving zijn gaan verkennen. Zij speelde een TukTuk challenge, een spel waarbij je als teams tegen elkaar strijd om zoveel mogelijk punten te behalen. En het leuke is, dat je de tuk tuk zelf mag besturen!

Na de tuk tuk challenge zijn zij vertrokken naar de ‘party boot’. Op deze boot gingen zij heerlijk barbecuen, was er een roulette en black jack aanwezig en hadden zij een geweldige feestavond. Na de feestavond kwam iedereen moe maar voldaan terug in het hotel.

De volgende dag vertrokken zij na het ontbijt naar Rucphen om daar te gaan ijskarten. Doordat zij met een redelijk grote groep waren zijn zij opgesplitst in groepen. Naast het ijskarten werd er glowgolf gespeeld. Na deze 2 activiteiten vertrokken zij naar Loosbroek voor een soort escape room. Zij speelde een spel waar zij in verschillende groepen door het oplossen van spellen binnen een uur een bepaald recept terug moesten vinden.  Na een heel actief weekend drinken zij nog een aantal borrels en gaan zij op eigen houtje na een restaurant om hun geweldige weekend af te sluiten. Dit complete weekend was verzorgd door DayOff Events.

Mogelijkheden voor een groepsuitje

Op zoek naar een bedrijfsuitje of groepsuitje in omgeving Uden, Den Bosch, Oss, Nijmegen, Mill, Nistelrode.. wij kunnen in iedere plek in Nederland met jou meedenken! Zo hebben we bijvoorbeeld ook city games die overal gespeeld kunnen worden.

Groepsuitje

Op zoek naar een groepsuitje in Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Zeeland, Limburg, Noord-Holland, Zuid-Holland of in een andere hoek van Nederland? Wij kunnen door het hele land een uitje voor jullie verzorgen!