fbpx

Levensgrote Spellen

Na een jaar vol Stef Stuntpiloot gekte en nieuwsberichten, zijn we begonnen aan 2020. Afgelopen jaar hebben we met ons spel meer dan 15 mooie feestjes op z’n kop gezet. Dit jaar beginnen we weer vol energie met veel moois voor de boeg! De munten zijn weer voorzien van een nieuw likje verf en de technische aspecten zijn weer voorzien van het nodige onderhoud.

Het eerste festival van 2020

Afgelopen weekend stonden wij op Sneeuwbal Festival in Utrecht. Het weer was passend bij de naam van het festival. Het was namelijk ijskoud! Maar wat een sfeer, wat een gezelligheid. Er werd weer volop gebruik gemaakt van ons spel en hiervan raken wij zelf ook razend enthousiast.

Nieuwe attractie vanaf medio maart

We hebben het laatste jaar niet stilgezeten. We zijn volop bezig met het ontwikkelen van een levensgrote attractie. Kennen jullie het spel Dokter Bibber nog? Goed nieuws, wij gaan dit spel creëren in levensgrote versie! Benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen? Hou de Facebookpagina van DayOff Events in de gaten.

Festival, personeelsfeest of evenement?

Onze attracties komen graag naar Brabant, Gelderland, Utrecht, Limburg, Noord-Holland. Of dit nu in Eindhoven is, Den Bosch, Oss, Nijmegen, Arnhem, Amsterdam, Rotterdam.. wij verzorgen Levensgroot Dokter Bibber of Levensgroot Stef Stuntpiloot met veel enthousiasme. Dus wil jij een Levensgrote Attractie of Activiteit huren voor op jouw Festival, Personeelsfeest of Evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!