fbpx

Levensgroot Dokter Bibber

, ,
Dokter-bibber-levensgroot

Het welbekende gezelsschapsspel, waarbij je in de huid van ‘dokter’ treedt om de patiënt te opereren.. zonder al te veel te bibberen! De levensgrote versie speel je met 2 spelers tegelijkertijd. Een van de spelers hangt in een harnas en gaat de patiënt opereren. Hij/zij geeft instructies aan zijn medespeler, die middels de afstandsbediening de dokter bedient. Wij zijn de eerste in Europa die dit spel ontwikkelen in levensgrote versie!  Een sfeerimpressie vind je hier.

Met deze variant in het levensgroot weet je zeker dat je de aandacht trekt op de borrel, bij de voetbalclub, tijdens een feestje of op een ander evenement. We verhuren dit spel inclusief begeleiding om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Geschikt voor 2 spelers tegelijkertijd, maar het kijken is al een beleving opzich! Geschikt voor jong en oud!

Dokter Bibber op festivals

Dit spel is een echte aandachtstrekker op festivals. Veelal van de bezoekers zullen het spel tevens kennen van vroeger, of op familie festivals de kinderen van nu. Je huurt Levensgroot Dokter Bibber op een festival in omgeving Uden, Utrecht, Eindhoven, Oss, Volkel, Den Bosch, Almere, Amsterdam, Venlo en omstreken!

Bekijk ons YouTube kanaal voor sfeerimpressies.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

25 september 2020