fbpx

NIEUW: Time Shock beat the cop

, ,
Time Shock beat the cop XL

Het is tijd voor een nieuw spel! Time Shock: beat the cop. Na het ontwikkelen van Levensgroot Stef Stuntpiloot, Dokter Bibber en Oma’s Woeste Waslijn zijn we razend enthousiast om meer XL spellen te creëren. Time Shock is een klassiek spel van vroeger. Je draait de tijdsklok aan en probeert alle vormpjes op tijd in het speelveld te zetten. Als de tijd op is, vliegen de vormpjes eruit. Onze variant speel levensgroot je 1 tegen 1 of 2 tegen 2. Het spel is gebouwd op een luchtgeveerde aanhanger met een race tegen de klok. Het team of de speler die als eerst de vormpjes allemaal op het speelveld heeft liggen op de juiste plek, drukt op de knop en wint. Dit klinkt allemaal heel makkelijk, maar de vormpjes liggen buiten het speelveld en het speelveld op en de aanhanger is te bereiken met een oploophelling. Daarnaast zit er een pop in het midden met een knuppel, die ervoor kan zorgen dat je omvalt. Ook is de tijd relatief kort, dus je moet heel snel zijn! Het speelveld is 5,50 bij 2,20 meter en in de hoogte hebben we ca. 3 meter nodig. Wij zijn de eerste in Europa die dit spel ontwikkelen in levensgrote versie! Het spel is medio april klaar en dan volgt ook een uitgebreidere sfeerimpressie.

Met deze variant in het levensgroot weet je zeker dat je de aandacht trekt bij een festival, bij de sportclub, tijdens een feestje of op een ander evenement. We verhuren dit spel alleen inclusief begeleiding om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Geschikt voor 4 spelers tegelijkertijd, maar het kijken is al een beleving opzich! Geschikt voor jong en oud!

Time Shock op festivals

Deze XL game/festivalgame is een echte aandachtstrekker op festivals. De meeste bezoekers zullen deze variant van het spel niet kennen, maar het is waanzinnig grappig om naar te kijken! Je huurt Time Shock op een festival of event in omgeving Uden, Boekel, Den Bosch, Oss, Nijmegen, Utrecht, Almere, Groningen, Almelo, Sittard, Geleen, Landgraaf, Apeldoorn en omstreken!

Bekijk ons YouTube kanaal voor sfeerimpressies voor onze andere attracties. Lees ook eens deze blog met onze populairste activiteit.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

11 januari 2024