fbpx

Oma’s Woeste Waslijn

,

Oma’s Woeste Waslijn is gebaseerd op een bestaand (kinder)spel. Bij dit spel strijd je met 4 personen tegen elkaar. In het midden draait een wastoren. Deze begint langzaam te draaien maar gaat steeds sneller. Degene die als eerst de was heeft opgehangen wint. Het is hilarisch om naar te kijken, want er komen BH’s, strings, etc voorbij en daarnaast is het ook erg leuk om te spelen. Wij zijn de eerste in Europa die dit spel ontwikkelen in levensgrote versie! Het spel is medio april klaar en dan volgt ook een uitgebreidere sfeerimpressie.

Met deze variant in het levensgroot weet je zeker dat je de aandacht trekt op de borrel, bij de voetbalclub, tijdens een feestje of op een ander evenement. We verhuren dit spel alleen inclusief begeleiding om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Geschikt voor 4 spelers tegelijkertijd, maar het kijken is al een beleving opzich! Geschikt voor jong en oud!

Oma’s Woeste Waslijn op festivals

Deze XL game/festivalgame is een echte aandachtstrekker op festivals. De meeste bezoekers zullen het spel niet kennen, maar alleen de naam, de kleding van de begeleiders en het kijken is al geweldig! Je huurt Oma’s Woeste Waslijn op een festival in omgeving Uden, Oss, Nijmegen, Den Bosch, Utrecht, Almere, Groningen, Almelo, Sittard, Geleen, Landgraaf, Apeldoorn en omstreken!

Bekijk ons YouTube kanaal voor sfeerimpressies voor onze andere attracties. Lees ook eens deze blog met onze populairste activiteit.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

2 maart 2023