fbpx
stefstuntpiloot-huren

Wij verhuren de aandachtstrekker op jouw evenement, namelijk levensgroot Stef Stuntpiloot! Wie kent het gezelschapsspel nou niet? Vier wippen, kippenhouders en een aangedreven vliegtuig met Stef erin. Met dit spel in het levensgroot trek je de aandacht op je evenement, borrel, bij de sportclub of tijdens een ander feestje. We verhuren dit spel inclusief begeleiding om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Geschikt voor 4 spelers tegelijkertijd, maar afwisselen is natuurlijk mogelijk. Geschikt voor jong en oud! Vanwege de grootte van de attractie is deze activiteit zeer Corona Proof.

De geschiedenis van Stef Stuntpiloot

In 1992 werd Stef Stuntpiloot voor het eerst uitgegeven door Hasbro. Het gezelschapsspel was erg in trek bij kleine kinderen en hun ouders. In 2006 werd het spel genomineerd tot spel van het jaar. Vanaf 2008 werd het spel erg populair onder studenten en jongeren als drankspel. Het spel is zelfs in 2009 een tijdje uit de verkoop geweest (om die reden) Vanaf 2015 was het spel weer te koop. En nu in 2019 kun je het in Levensgroot huren bij ons!

NK Stef Stuntpiloot in 2008

Er heeft in 2008 zelfs een NK Stef Stuntpiloot plaatsgevonden in de studentenstad Groningen. De wee die gewonnen hadden, konden zich een jaar lang Nederlands Studentenkampioen Stef Stuntpiloot noemen. In 2009 was er nog een NK toernooi, maar toen in Tilburg. In 2010 was het NK in Eindhoven en in 2011 in Delft. Hierna zijn er geen NK’s meer geweest. Tijd voor een nieuwe met Levensgroot?

Stef Stuntpiloot op festivals

Het spel is zeer geschikt voor festivals. Het is een echte aandachtstrekker en daarnaast kennen de meeste mensen het spel wel van vroeger of van hedendaags: ze spelen het als bordspel. Dat maakt het zo leuk om zo’n spel in levensgroot te spelen. Huur Levensgroot Stef Stuntpiloot op een festival in Noord-Brabant, Utrecht, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland, Gelderland of op een andere plek in Nederland. Klompenrock in Oss was de eerste en er volgen er nog veel meer! Bekend van: Omroep Brabant, RTL late night, Brabants dagbladQ-music,

Bekijk ons YouTube kanaal voor sfeerimpressies.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

29 september 2020