fbpx

De zomer komt steeds dichterbij en dat zonnetje zorgt voor dat echte zomer/vakantiegevoel. Het afgelopen jaar hebben we feestjes, borrels en vakanties meer gemist dan ooit.

Wat vind je op onze webshop?

Onze webshop wordt wekelijks aangevuld met leuke, geselecteerde items. Op dit moment winkel je online voor spellen, feestartikelen en opblaasspullen. Mis je iets in ons assortiment of heb je nog tips? Laat het ons vooral weten!

Hoe is de webshop ontstaan?

DayOff Events richt zich op groepsuitjes, verhuur van activiteiten en het leuker maken van feestjes. Daar past deze webshop goed bij! Het afgelopen jaar hebben we ons meer dan ooit zelf moeten vermaken. Je bent er achter gekomen dat je spelletjes eigenlijk heel leuk vindt, dat je niet altijd uiteten hoeft om een lekkere maaltijd op tafel te zetten en dat het soms in de eenvoud zit. De producten die wij aanbieden hebben een verband met hetgeen wat wij zo leuk vinden: feestjes, borrels, spelletjes en waterpret. Zo hebben wij eerder ook een evenement georganiseerd waarbij de opblaasartikelen goed van pas zouden komen. Wie weet wordt dit evenement dit jaar wel weer georganiseerd.. hou het hier in de gaten.

Ben je op zoek naar leuke aanvullende activiteiten voor op jouw feestje? Kijk ook eens naar Levensgroot Stef Stuntpiloot, Levensgroot Dokter Bibber of Casino op locatie. De locatie maakt niet uit. Wij komen met onze groepsuitjes, festivalgames en verhuur activiteiten naar Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Oss, Uden, Den Bosch, Boekel, Volkel, Geertruidenberg, Breda, Tilburg en verder… Informeer naar onze mogelijkheden.